V shape Botox – Nefertiti behandling

1. V shape Botox – Se ud som Nefertiti

V shape behandlingen er blevet en meget populær og efterspurgt behandling. Dette især efter mange kendisser og især efter Kardashian looket med Kim Kardashians markerede og skarpe kæbe. V shape er med til at give et utrolig fint og feminint udtryk og look og indramme dit ansigt til et mere hjerteformet look.

Din ansigtskontur er det første indtryk du giver til folk. En skarp kæbelinje kan give et ansigt den struktur, det har brug for, og får dig til at se sund og stærk ud. Din ansigtskontur er med til at forme dit ansigt og kan være med til at give et mere feminint udtryk.

Hos Klinik Zenit udfører vi rigtig mange kæbebehandlinger/ v shape botox, både med botox og filler, og en kombination af disse behandlinger.

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  2. Vistabel Botox – hvad er det ?

  Når man anvender botox med et kosmetisk formål hedder det Vistabel. Botox/Vistabel anvendes i dag til mange forskellige behandlinger både kosmetisk og til sygdomsbehandling. Det kommer i pulver og blandes med saltvand hvor det her opløses. Når det er opløst kan botox injiceres med en meget lille nål i den muskel man ønsker behandlet. Behandlingen er den mest efterspurgte kosmetiske behandling i verden.

  Med den rette teknik vil huden opstrammes, og man vil opnå en mere markeret kæbelinje og markeret kæbevinkel. I kæben kan vi anvende botox i tyggemusklen, som er en af de mange muskler der hjælper os med at tygge. Dette er også en muskel, der nogle gange er stram hos personer, der skærer tænder. Botox i tyggemusklen vil gøre at den slapper af, og forbedrer smerten ved ”skæren tænder”. Ud fra et kosmetisk perspektiv vil det også slanke musklen og skabe et mere smalt underansigt og slankere kæbeudseende. Det vil være med til at skabe et mere hjerteformet ansigt.

  Dine hamsterposer vil blive løftet på en naturlig måde, og det vil ligne du har slanket dig. En behandling som især også ses fra siden og din profil bliver mere skarp at se på.

  3. Nefertiti behandling med botox

  Nerfertiti behandlingen er som oftest en kombinationsbehandling med både botox og filler, der sammen vil forme kæbepartiet og samtidigt reducere dine hamsterposer, der kan opstå når kæben med tiden bliver mere slap.

  Vores kæbebehandlinger har vi valgt at opkalde efter den ægyptiske dronning Nefertiti, da hun var kendt for sin meget smukke markerede lige kæbelinje. For at skabe dette look er det både kæbeparti, hage og din kærelinje som skal være markeret. Her vil en behandling ved kæben få dine muskler i kæbepartiet til slappe af, og dermed vil kæberne blive smallere. For at skabe dette look, er det vigtigt, at kæbelinjen og hagen er markeret, er det ikke dette, kan din behandling med kombineres med filler.

  Se vores prisliste og få inspiration til hvilke behandlinger du kunne tænke dig.

  4. V shape hos Klinik Zenit

  Hos Klinik Zenit er V shape en meget populær behandling og vi ser rigtig gode resultater med denne behandling. Vi behandler ud fra et æstetisk øjemed, og det er vigtigt for os at dit ansigt fortsat fremstår levende og med bevaret mimik.

  Hvis du kunne tænke dig at høre mere om denne behandling og om det vil være noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os enten på email eller kontakte os telefonisk.

  Vi tilbyder en fuldstændig gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vi sammen kan se på hvordan vi skaber den bedste v shape form for netop dig. Vi tilpasser V shape behandlingen efter dit personlige ønske og skaber det bedst mulige resultat ud fra dit udseende.

  Lige nu har vi hos Klinik Zenit 25 % på alle vores botox og filler behandlinger. Se kampagnen og få billige botox priser.

  Hvis du har lyst til at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en behandling, kan du booke tid direkte på book tid nu eller du kan læse mere om behandlingen på v shape botox – se ud som Nefertiti.

  Vi glæder os til at se dig!

  Bh Maj Grøn, kosmetisk sygeplejerske

  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop