Åbningstider

 • Mandag 09:30 - 15:30
 • Tirsdag 09:30 - 15:30
 • Onsdag 10:00 - 18:30
 • Torsdag 09:30 - 15:30
 • Fredag 10:00 - 18:30
 • Lørdag 11:00 - 14:00
 • Søndag Lukket

Permanent hårfjerning – med 4D diode laser

Permanent Hårfjerning
 • Behandlingstid:
 • 20 – 30 min.
 • Resultat synligt:
 • Efter 1-2 behandl.
 • Nedetid/Opheling:
 • Ingen

 • Holdbarhed:
 • Permanent
 • Bedøvelse:
 • Ingen

Slut med barbering eller voks af uønsket hår. Hos Klinik Zenit anvender vi den nyeste og mest sikre laserteknologi, og du kan derfor få fjernet dine uønsket hår effektivt, sikkert og smertefrit, både på kroppen og i ansigtet.

Permanent hårfjerning med 4D diode laser:

 • Virker på alle hud- og hårtyper
 • Resultat efter første behandling
 • Slut med barbering – for altid
 • Smertefri og sikker behandling
 • Slip for indgroet hår og irriteret hud
 • Glat hud – uden barbering

Sikker & Effektiv Behandling

Garanteret Resultat

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  Permanent hårfjerning før og efter billeder

  permanent-haarfjerning-foer-under-armene-foer
  permanent-haarfjerning-foer-under-armene-efter

  permanent-haarfjerning-foer-bryst-foer
  permanent-haarfjerning-foer-bryst-efter

  Træt af barbering eller voks?

  Er du også træt af at fjerne uønsket hår med barbering eller smertefuld voksbehandling, og hvor du samtidig får en irriteret hud efter barberingen?
  Så er permanent hårfjerning med diode laser netop noget for dig, da det ved hjælp af laserens lys og varme, er muligt at fjerne hårene permanent. Behandlingen er smertefri og kan udføres hele året.

  Book Tid Nu

  Hvad er permanent hårfjerning med diode laser?

  Ved permanent hårfjerning med laser, benyttes varmen fra lyset i laseren, til at ødelægge hårsækkene og dermed også hårene. Hvert enkelt hår på kroppen, sidder i en lille hårsæk i huden og det er genetisk bestemt hvor mange hårsække vi har på kroppen.

  Nogle af disse hårsække er inaktive fra fødslen og bliver først aktiveret i puberteten, hvor andre aktiveres ved hormonel påvirkning eller medicin.

  Ved behandlingen vil der også være nogle hår som er i hvilefase. Det vil sige, det er hår som ikke er groet ud, og kan foreløbigt derfor ikke ødelægges af vores hårfjerner laser. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger, netop for at ødelægge de hårsække som har været i hvilefase, og nu er i vækstfase.
  Lyset skader ikke den omkringliggende hud og derfor er behandlingen meget skånsom og sikker. Efter behandlingen, vil man opleve at de hår som er blevet behandlet, bliver skubbet op fra hårsækken og til sidst sidder løst og falder af.

  For at opnå et permanent resultat, kan du forvente et behandlingsforløb der strækker sig mellem 6-10 behandlinger, med 6-8 uger i mellem hver behandling.
  Ved vores gratis konsultation får du lagt en individuel behandlingsplan, der passer præcis til dit behov. Ved en gratis konsultation, vil du også have mulighed for at se og prøve vores effektive og smertefrie hårfjerner laser.

  Smertefri og effektiv laser hårfjerning

  Vi anvender en af verdens mest effektive diode lasere til permanent hårfjerning.
  Vores hårfjerner laser har tre bølgelængder, hvilket sikrer at du kan få den rigtige behandling som passer til netop din hår -og hudtype.
  Behandlingen med vores banebrydende diode laser med 3 bølgelængder, er ganske mild, da laserhovedet har et køleelement som køler laserhovedet under behandlingen, og du vil derfor opleve behandlingen som smertefri og behagelig.

  Du vil under behandlingen med laser hårfjerning, mærke en mild varme, og grundet nedkøling af laserhovedet under behandlingen, vil denne varme ikke føles ubehagelig eller gøre ondt.

   
  Hos Klinik Zenit går vi ikke på kompromis med vores kunders sikkerhed, og vi anvender derfor det bedste udstyr på markedet.
  Du vil derfor også opleve, at få det bedste resultat på langt sigt, med et hurtigt og synligt resultat – et resultat du med sikkerhed vil blive glad for.
  Hos Klinik Zenit er vi specialuddannet og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at konsultere og udføre permanent hårfjerning med diode laser.

  Hvor lang tid holder permanent hårfjerning med diode laser?

  Resultatet af laser hårfjerning, er afhængigt af hårfarve og hudtype. Størstedelen oplever en reduktion på om mod 80-90%.
  De hårsække der er faldet ud, danner ikke hår igen og efter endt behandlingsforløb vil det behandlede område være permanent hårfrit.
  Nogle personer, vil grundet hormonelle forandringer, opleve at der dannes nye hårsække. Skulle dette ske, vil disse nye hårsække selvfølgelig kunne blive behandlet igen og dermed opnå et endnu bedre permanent resultat.

  Behandlingsforløb for permanent hårfjerning

  • 1

   Konsultation
   Inden du starter din behandling med permanent hårfjerning, skal du altid til en forundersøgelse ved en sygeplejerske.
   Til forundersøgelsen får du information om virkning af brugen af diode laser og hvad du skal være særligt opmærksom på når du gennemgår et behandlingsforløb.
    
   Ved denne samtale forventningsafstemmes og planlægges hele dit forløb, indtil du er permanent hårfri. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og få en tid allerede nu!

  • 2

   Behandlingen
   Inden din behandling er det vigtigt, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner creme. Jo brunere din hud er, desto flere behandlinger skal du have for at du opnår samme resultat.
   Med en diode laser vil du, uanset hudfarve, altid kunne blive behandlet, dog vil antallet af behandlinger varierer.
    
   Det område som skal behandles skal barberes med en skraber ét døgn før din behandling. Selve behandlingen er smertefri. Der er dog nogle, som kan mærke lidt prikken og stikken under behandlingen. Varigheden på din behandling afhænger af størrelsen på behandlingsområdet du ønsker skal blive permanent hårfrit.

  • 3

   Efter behandlingen
   Efter din behandling kan din hud være lidt rød og hævet i det behandlede område, lidt ligesom gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Du skal være opmærksom på, at du stadig kan se hårene efter din behandling, da de ikke forsvinder med det samme. Du skal helst undgå unødigt irritation af huden i 24 timer efter din behandling, og du skal også undgå sollys på det behandlede område i 4 uger efter din behandling. I mellem dine behandlinger må du gerne barbere dig med en skraber, men ikke bruge voksbehandling eller pincet.

  • 4

   Bivirkninger
   Din hud kan i få tilfælde virke irriteret kort tid efter din laserbehandling, og med let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Ved alle typer af laserbehandlinger kan der i visse tilfælde forekomme rødme og hævelse og i meget få tilfælde pigmentforandringer. Hvis du oplever rødme og hævelse, er dette forbigående og aftager i løbet af få timer. Forbrænding af huden er yderst sjældent, men kan ske hvis huden har været udsat for sollys.

  • 5

   Kontrol
   Du vil begynde at se resultatet af permanent hårfjerning med diode laser, allerede efter 1-3 uger, hvor du vil kunne se at nogle af hårene begynder at gro og derefter falder ud.


  Book din næste Permanent Hårfjerning behandling allerede nu eller Bliv Ringet Op

  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop