FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor længe holder en behandling med Botox/Vistabel ?

Behandlingen med Botox/Vistabel holder 3-4 mdr, andre gange længere tid (5-6 mdr) efter gentagne behandlinger.

Er Botox/Vistabel farligt ?

Botox/Vistabel er et medicinsk produkt og skal derfor doseres korrekt. Den mængde Botox/Vistabel du får er ikke skadeligt. Det afslapper muskulatur, hvoraf effekten med at fjerne rynker opstår. Når effekten aftager skyldes det, at Botox/Vistabel er nedbrudt og bliver udskilt af kroppen. Botox/Vistabel ophober sig derfor ikke i din krop.

Gør en Botox/Vistabel behandling ondt ?

De små prik kan føles som et lille bistik, men forsvinder med det samme igen. Efterfølgende kan indstiksstedet føles lidt ømt. Det er op til behandleren, at vælge hvilken nål der anvendes. Vi bruger altid en meget fin og tynd lille nål, så ubehaget mindskes mest muligt.

Hvornår kan jeg forvente at se resultatet efter en behandling med Botox/Vistabel ?

Det kan du typisk efter 3-7 dage.

Hvilken virkning har non-permanent filler?

Non permanent filler anvendes til at udglatte rynker og genskabe former i læber eller kindben. Man kan også bruge den til at booste huden med fugt.

Hvad er non-permanent filler?

Non-permanent filler genskaber hudens naturlige styrke og form, så den føles og vil se yngre ud. Efter behandling med non-permanent filler bliver får huden et lettere udseende, jævnere overflade og huden får mere glød.

Hvordan foregår filler behandlingen?

Behandlingen med non-permanent filler tager mellem 15-30 minutter. Ved behov kan der påsmøres lokalbedøvende creme på huden inden bheandlingen. Mange vælger dog at få behandlingen uden bedøvelse.

Kan man gå på arbejde og dyrke sport samme dag efter en Filler behandling?

Du kan sagtens gå på arbejde samme dag. I forhold til at dyrke sport anbefales det at vente med at dyrke sport i et døgn.

Hvordan udføres læbeforstørrelse?

Ved en behandling med læbeforstørrelse udføres dette ved at sprøjte non-permanent filler ind i læberne i små mængder. For nogens vedkommende kan det være en fordel at opbygge læberne gradvist for det flotteste resultat. Alt dette taler vi sammen om og lægger en plan for hvad der netop passer dig. Hvis du ønsker det, kan lokalbedøvende creme påsmøres inden behandling, for at mindske eventuelt ubehad i forbindelse med behandlingen. Behandlingen tager ca. 15 min.

Hvilket resultat kan jeg forvente mig med læbeforstørrelse?

Efter en behandling med non-permanent filler i læberne, vil dine læber være hævede de første dage efter behandling, hvorefter hævelsen vil falde. Alt efter hvordan du ønsker dine læbers form og fylde afhænger af dine ønsker, og i samråd lægger vi en plan som passer til det ønskede behov. Det kan for nogens vedkommende være en fordel at opbygge læberne gradvist op for at opnå det flotteste og mest naturlige resultat. Behandlingen vil typisk holde i 3-6 mdr. Holdbarheden vil dog blive længere efter flere behandlinger.

Hvad er forskellen mellem Restylane og Botox/Vistabel ?

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluron – et sukkerstof, der naturligt findes i huden. Botox/Vistabel er et muskelafslappende præparat, der bruges i mikrodosering til at afslappe de muskler i ansigtet, der fx skaber rynker mellem bryn, rundt om øjne eller i panden. Restylane anvendes så at sige til at ”udfylde” rynker og fuger i huden samt skabe mere volumen i fx læber, kinder, hage, hvorimod Botox/Vistabel injiceres direkte i musklen, og anvendes oftest til minimering af mimiske rynker.