Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Her kan du læse om vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side.

Når du besøger vores website indsamles oplysninger om dig, som vil blive brugt til at tilpasse og forbedre vores annoncer og indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

I nedenstående har vi uddybet, hvilke informationer som indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, som har adgang til dem.


Cookies

Vi anvender ”cookies” på vores hjemmeside, der er data, der gemmes på din computer, mobil, Ipad eller ligende. Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med de udfører statistik, huske indstillinger og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode, som fx en virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, så vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.


Privatoplysninger

Når du besøger vores website registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, der fører tilbage til dig. Det kan bl.a. være oplysninger som geografisk placering, IP-nummer, oplysninger om din mobil eller computer, samt din navigering på websitet. Her kan oplysninger blive brugt i forbindelse med konkurrencer, undersøgelser, nyhedsbreve etc.

Hvis du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-.mail-adresse, telefonnr og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Normalt vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Oplysningerne har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer du får vist, får størst mulig relevans for dig. Derforuden bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis, det kan være meddelelser og nyhedsbreve etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske, og organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slette, manipuleret, forringet, offentliggjort eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Preiode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Derfor er det ikke muligt at give en generel tidsramme for hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Din data om brug af websitet, hvilke annoncer du modtager videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Som tidligere nævnt til personoplysninger, så som navn, e-mailadresse mm, kun videregives hvis der er givet samtykke til dette. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. De behandler udelukkede oplysninger på vegne af os og må ikke anvendes til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tilmelding af nyhedsbrev

 Vi indsamler oplysning om dit navn og e-mailadresse med henblik på at kunne foretage direkte markedsføring over for dig samt levere nyhedsbreve til dig. 

Retsgrundlaget for behandlingen er:

  • GDPR artikel 6, stk. 1, litra b, jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1. – opfyldelse af aftale med dig om levering af nyhedsbrev. Du vil ved tilmelding blive bedt om at give særskilt samtykke til elektronisk markedsføring i medfør af markedsføringslovens §10, stk. 1.

  • GDPR artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.FW’s legitime interesser er at kunne sende dig markedsføring og andre meddelelser i overensstemmelse med markedsføringslovens § 10.

Hvordan udtrækkes vindere ?

Vindere af konkurrencer udvælges ved lodtrækning med mindre andet fremgår af den pågældende konkurrence. Vinderen får direkte besked via en privat besked enten via Facebook/Instagram eller opgivet e-mail. Ved at deltage i konkurrencer giver du også tilladelse til, at Klinik Zenit må oplyse dit navn på sin Facebook/Instagram side, hvis du kåres som vinder af konkurrencen. 

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Dette sker ved at kontakte os på: info@klinik-zenit.dk.

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkerte, har du mulighed for at tage kontakt til datatilsynet.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller vi skal begrænse behandlingen af dine oplysninger, kan du sende os en email herom til info@klinik-zenit.dk.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.

Tredjeparter

Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site: Google, Facebook.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Klinik Zenit ApS
Amager Landevej 31
2770 Kastrup

Telefon: +45 26 36 56 46
E-mail: info@klinik-zenit.dk