Om Klinik Zenit

Velkommen til Klinik Zenit

Klinik Zenit er en kosmetisk speciallægeklinik, som er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi har valgt at være specialiseret i rynkebehandling og opstramning, herunder non-permanent Filler, samt Microneedling med SkinPen og andre ansigtsbehandlinger. Det betyder for dig, at du altid vil modtage den bedste behandling med brug af de bedste produkter på markedet. Det er vigtigt for os, at du får den bedste og mest skræddersyede helhedsbehandling – altid med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat. Klinik Zenit tilstræber et naturligt udseende med smukkere og yngre hud. Vores mål er, at give dig en frisk udstråling som er naturlig, smuk, harmonisk og æstetisk. Hos os vil du altid møde den samme kosmetiske sygeplejerske eller speciallæge under din konsultation og behandling.

  • Kundepleje
  • Højt serviceniveau
  • Højeste kvalitet
  • Kunden i centrum
  • Patientsikkerhed
  • Høj tilfredshed
image

Book din næste behandling eller få en uforpligtende konsultation

Mød Teamet

Klinikkens behandlere

Vi videreuddannes hele tiden inden for den nyeste viden og deltager i kurser for at tilegne os de nyeste trends og teknikker.

Maj Grøn Christiansen

Neurologisk og kosmetisk sygeplejerske samt indehaver

Sharmin Nourai Nik

Kosmetisk sygeplejerske, jordemoder og indehaver

Jakob Nielsen

Behandlingsansvarlig læge
Anmeldelser

Læs nogle af vores anmeldelser og kundeoplevelser

Jeg har fået lavet mine læber simpelthen så flot og med et naturligt resultat som jeg ønskede. Kan varmt anbefale stedet.

Tina G. Krsitensen

Helt fantastisk sted at komme. Man føler sig straks velkommen hos Klinik Zenit, og bliver mødt af et varmt og velkomment personale. Jeg har igennem min behandling følt mig tryg og sikker og i gode hænder. Jeg har fået behandling med Profhilo, som jeg har været meget glad for. Det har givet mig en god indre følelse.

Maria Jensen

God og professionel service og god tid til en! Jeg kommer helt sikkert igen når næste rynke skal rettes.

Frederik Christensen