Speciallæge / Hudlæge Amager

Jakob er speciallæge i hudsygdomme og tilknyttet klinikken som behandlingsansvarlig læge. Han er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Du vil bl.a. møde Jakob, når du skal til forundersøgelse før behandling med botox. Du kan også bestille tid ved vores hudlæge uden ventetid - kontakt os og hør hvordan.

Han sikrer, at den kosmetiske behandling foregår sikkert, og underviser løbende klinikkens behandlere. Jakob blev uddannet læge i 2005, ph.d. i 2007 og speciallæge i hudsygdomme i 2014 ved Aarhus Universitetshospital. Han har arbejdet med hudsygdomme på Aarhus og Odense universitetshospitaler samt i privat hudlægeklinik. Jakob har forsket i både Danmark og USA og skrevet over 30 videnskabelige artikler. Udover arbejdet med kosmetiske behandlinger, hudsygdomme og forskning, har Jakob arbejdet med udvikling af nye lægemidler til hudsygdomme. Han har derfor stor interesse for at de behandlinger han tilbyder, skal være sikre og effektive.

Hudlæge Amagerbrogade - Hudlæge uden ventetid
Du kan få tid ved vores hudlæge Amagerbrogade allerede i dag uden vente tid. Kontakt Klinik Zenit og hør hvordan du kan komme til at få en tid vores hudlæge uden ventetid.

Bliv kontaktet af Klinik Zenit

  Vores erfarne team

  Vores specialiserede og erfarne behandlere og læger

  Maj Grøn Christiansen

  Neurologisk og kosmetisk sygeplejerske samt indehaver

  Sharmin Nourai Nik

  Kosmetisk sygeplejerske, jordemoder og indehaver

  Jakob Nielsen

  Behandlingsansvarlig læge
  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop