Alt du skal vide om Profhilo

Alt du skal vide om Profhilo

Din hud ældes med tiden, men alder er jo blot et tal. Hvis du leder efter en måde at bevare din ungdommelige glød og forsinke tegnene på ældning, så er en Profhilo behandling helt sikkert noget for dig. Denne innovative behandlingsmetode er ved at tage skønhedsverdenen med storm, da den netop er naturlig i sit udtryk.

Jeg vil i følgende indlæg dykke ned i, hvad behandlingen egentlig er, Profhilo behandling prisen, hvordan den virker og hvorfor det måske er den rette løsning for dig.

1. Hvad er Profhilo?

Profhilo er et helt unikt produkt som består af kun ren hyaluronsyre, som er et sukkerstof, som også findes naturligt i kroppen, men som vi med alderen (efter de 30 år) begynder at miste. Her er Profhilo et helt unikt produkt, da det injiceres overfladisk i huden i bestemte injektionspunkter kaldet BAP-teknik. Her injiceres Profhilo i ansigtets løftepunker og herefter er teknologien, at det selv spreder sig ud i dit væv. På den måde vil hele dit ansigt undtagen panden blive behandlet. Denne helt unikke teknik at injicere på, vil forbedrer din huds kvalitet betydeligt og vil give en naturlig opstramning. Den vil desuden stimulerer din produktion af kollagen og vil reducerer kalkun – og kreppet hud.

Få mere information omkring forløbet på – naturlig opstramning af huden.

2. Sådan fungerer Profhilo

Profhilo indeholder en helt unik formel, og fungerer på to vigtige måder.

Den første måde den fungerer på, at ved fugtighed. Det indeholdende stof hyaluronsyre tiltrækker og binder vand, hvilket giver din hud en øget fugtighed, og går ind og arbejder med din underhud, således din hud bliver sund at se på og giver en glat glød til huden.

Det næste vigtige område som Profhilo fungerer på er kollagen stimulering. Ved at det injiceres overfladisk i huden, fungerer det som en bio-stimulator, som netop fremmer en øget produktion af kollagen og elastin. netop disse to proteiner er afgørende for at huden kan bevare dens fasthed og elasticitet. Over tid vil du opleve, at din hud vil bliver mere løftet og mere fast.

Hos Klinik Zenit tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  3. Ren hyaluronsyre

  Produktet indeholder ren hyaluronsyre, og er som tidligere nævnt også naturligt forekommende i vores krop, og spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens fugtighed og elasticitet. Hyaluronsyren er sammensat på en måde, som gør den mere flydende og teknologien er at den selv spreder sig. Når profhilo er injekticeret under huden vil hyaluronsyren tiltrække vand og give en fugtighed til huden. Da det også fungerer som en bio-stimulator vil den over tid også stimulere kroppens naturlige produktion af kollagen og elsatin.

  Derfor er behandlingen blevet så populær for dem der ønsker en hudforyngelse med minimal nedetid og ikke ønsker at gå den kirurgiske vej.

  4. Forløbet af en Profhilo behandling

  Behandling er en forholdsvis enkel behandling, og tager omkring 15-30 min.

  Konsultation: Inden din behandling, skal du første have været til en konsultation hos en af vores sygeplejersker. Her vil behandlingen gennemgås, og der laves en forventningsafstemning med dig.

  Behandling: Ved behandlingen vil Profhilo injiceres i små doser i bestemte punkter i ansigtet efter BAP-teknikken. Det er en teknik som sikrer, at der bliver injiceres der hvor man ved produktet vil sprede bedst, da der injiceres hvor ansigtets løftepunkter er.

  Når du starter din behandling består en behandling af to behandlinger med 1 måneds mellemrum, og herefter kan du vedligeholde din behandling med 1 behandling om året.

  Efter din behandling: Efter din behandling kan du opleve en smule hævelse, rødme og lidt ømhed i de punkter der er injiceret. Dette vil dog normalt aftage efter 6 timer. Det kan ligne små myggestik. Det er ingen nedetid med behandlingen, og du vil derfor kunne vende tilbage til dine daglige aktiviteter.

  5. Hvad med Profhilo behandling pris?

  Prisen på en behandling afhænger meget om det skal udføres for ansigtet eller kroppen. Profhilo behandling prisen for ansigt koster oftest det halve af prisen på kroppen og kaldet Profhilo body. Du kan finde kampgnepriser på Profhilo behandling pris eller se alle priser under priselisten.

  6. Er det den rette behandling for mig?

  En behandlingen er perfekt for dig, som ønsker en naturlig foryngelse af huden uden kirurgi eller et omfattende indgreb. Behandlingen er sikker, og bygger også på evidensbaseret undersøgelser.

  Hvis du ønsker at vide mere om hvad behandlingen kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte personaltet hos Klinik Zenit på tlf. +45 26 36 56 46 eller på vores mail info@klinik-zenit.dk.

  Du er også meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation i vores bookingsystem. Her kan vi vejlede og inormere dig omkring hvordan botox vil virke for dig og hvad du kan forvente.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Bh Maj Christiansen, kosmetisk sygeplejerske

  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop