Er din bikinilinje sommerklar?

1. Permanent hårfjerning bikinilinje- Er din bikinilinje klar til sommer?

Er du også træt af, at en tur på stranden, er lig med barbering af bikinilinjen inden du tager afsted – så vil permanent hårfjerning bikinilinje være en behandling for dig!

Med diode laser er det muligt ved hjælp af laserens lys og varme, at fjerne uønsket hårvækst permanent. Behandlingen er smertefri og du vil efter endt behandling kunne vinke farvel til din skraber én gang for alle.

Læs med her, hvor vi har besvaret nogle af de mest hyppige spørgsmål, der opstår i forbindelse med permanent hårfjerning.

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  2. Laser hårfjerning – hvad er hårfjerning med diode laser ?

  Hos Klinik Zenit tilbyder vi permanent hårfjerning med diode laser. Diode laser er en af de mest effektive og kraftfulde lasere til hårfjerning. Laseren har tre bølgelængder, hvilket sikrer at du kan få den rigtige behandling der passer lige netop til din hår- og hudtype. Derudover er behandling med diode laser ekstra mild og der opleves et minimum af ubehag. Dette skyldes at laserhovedet har et køleelement som køler laserhovedet under behandlingen. Du vil under behandlingen mærke en mild varme, men grundet nedkøling af laserhovedet under behandlingen, vil denne varme ikke føles ubehagelig eller gøre ondt.

  Hos Klinik Zenit er vi specialuddannet og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at konsultere og udføre permanent hårfjerning med diode laser.

  3. Hvor mange behandlinger skal man have for at blive helt hårfri?

  For at opnå at alle hårsækkene er dræbt, og du dermed opnår permanente resultater, skal man have mellem 6-8 behandlinger. Jo mørkere og grovere hår man har, jo mere effektivt kan laseren dræbe hårsækkene.

  Der skal gå imellem 6-8 uger imellem hver behandling. Dette skyldes at hår gennemgår 3 faser. Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Hvis håret er i hvilefase, og ikke er groet ud, kan laserenens lys ikke opfange pigmenten i håret, og derved heller ikke ødelægge hårsækken. Derfor er det både nødvendigt der går noget tid mellem hver behandling, og at man gentager behandlingen, for netop at ødelægge de hårsække som har været i hvilefase, og nu er i vækstfase.

  Jo mørkere og grovere hårene er, jo færre behandlinger. Dette skyldes at laserlyset optages i det mørke pigment (melanin), der findes i brune og sorte hår. Her omdannes energien fra lyset til varme, der går ind og dræber den enkelte hårsæk, så der ikke igen dannes nye hår.

  Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor vi sammen vil lægge en behandlingsplan der passer lige præcis til dig og din hud- og hårtype.

  Hvis du ønsker at booke en behandling – så kan du booke en permanent hårfjerning her.

  4. Holder permanent hårfjerning forevigt?

  Dette afhænger af din hårfarve og hudtype. Størstedelen oplever en reduktion på op mod 80-90%. Diode laseren går ind og dræber dine eksisterende hårsække, og når hårsækken er væk, vil der ikke længere kunne dannes hår igen. Efter endt behandlingsforløb hos os, vil det behandlede område være permanent fri for hår.

  Dog kan nogle hormonelle forandringer, forårsage at der dannes nye hårsække. Oplever man dette, vil man kunne få behandlet området igen og du vil kunne opnå at blive permanent hår-fri. Hormonelle forandringer kan forekomme hvis du bliver gravid eller bruger p-piller.

  Se før-efter billeder af permanent hårfjerning.

  5. Hårfjerning Pris – hvad koster det at få en permanent hårfjerning bikinilinjen?

  Det koster DKK 595,- for en behandling med permanent hårfjerning af bikinilinjen. Hvis du har flere områder på kroppen, hvor du har uønsket hårvækst behandler vi også gerne disse i samme behandling, og prisen for det enkelte område vil dermed blive billigere.

  Hos Klinik Zenit tilbyder vi en pakkeløsning til at blive sommerklar – både til kvinder og mænd. Her sparer du penge, hvis du vælger at få behandlet flere områder på en gang.

  Se vores priser på hårfjerning her!

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til permanent hårfjerning.

  Kontakt os her.

  Med venlig hilsen Klinik Zenit.

  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop