Hvad kan jeg forvente efter en botox behandling?

Hvad kan jeg forvente efter min første botox behandling?

En botox behandling er en af de mest almindelige kosmetiske behandlinger i dag til at fjern rynker. Behandlingen med Vistabel botox er effektiv, sikker og holder længe. Er det første gang du skal prøve botox til at fjern rynker, så læs med på bloggen her. Her vil vi gennemgå hvad du kan forvente dig efter botox behandling.

1. Hvad kan jeg forvente efter botox behandling?

Der er mange der er nervøse inden deres første botox behandling. Dette er dels på grund af de mange myter der er omkring botox, men også fordi mange er bange for at komme til at se overbehandlet ud. Men bare roligt, hos Klinik Zenit er du i sikre hænder, og vi behandler altid med respekt for det enkelte ansigt. Vi bruger tid på at lære dit ansigt at kende og tilrettelægger et individuelt forløb der passer til dig.

Få mere information omkring forløbet og efter botox behandling.

2. En behandling med Vistabel botox starter altid med en konsultation

Før du kan behandles med botox til at fjern rynker, er det efter kosmetisk lovgivning, lovpligtigt med en forudgående konsultation hos vores hudlæge Jakob. Herefter har man 48 timers betænksomhed før man kan behandles med botox. Til konsultationen gennemgås behandlingen med botox, eventuelle allergier, hvad du kan forvente efter din behandling og evt. sundhedsproblemer. 

Hos Klinik Zenit tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation hos vores hudlæge Jakob.

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  3. Fjern rynker med botox behandling

  En behandling med botox er en forholdsvis enkel procedure. Botox injiceres i de muskler der ønskes behandles, – antallet af injektioner varierer afhængigt af det område du ønsker behandlet. Ved behandlingen gennemgår vi altid grundigt proceduren og forventningsafstemmer med dig om hvad du kan forvente dig af resultatet.

  Der er ingen downtime/nedetid ved en botox behandling. Dette gør, at du faktisk kan nå en behandling i din frokostpause uden at skulle tage fri fra arbejde eller skole. Efter botox behandling kan du vende tilbage til normale daglige aktiviteter.  Du skal dog undgå at få din puls op de første 24 timer efter din behandling. Det betyder, du må ikke drikke alkohol, undgå hård fysisk aktivitet hvor din puls stiger, undgå solen og sauna.

  Se vores prisliste og få inspiration til hvilke behandlinger du kunne tænke dig eller læs mere om Vistabel botox

  4. Bivirkninger ved botox

  Der findes mange myter omkring botox og bivirkninger. De fleste bivirkninger er heldigvis harmløse. Nogle kan opleve en let rødme og hævelse ved injektionsstedet, men disse bivirkninger vil normalt aftage inden for 10 til 15 minutter. Der kan også forekomme hovedpine, men det er sjældent.

  5. Hvad skal jeg gøre efter botox behandling?

  Efter din behandling skal du undgå at gnide eller røre i området der er blevet behandlet med botox, da det kan sprede injektionsopløsningen til andre muskler. Du må heller ikke anvende make-up resten af dagen, da dette kan være en risikofaktor for infektion.

  Du bør som ovenfor beskrevet undgå fysisk aktivitet, og du må ikke lægge dig ned/hvile i de første 5-6 timer du har fået din behandling med botox. Dette kan øge risikoen for bivirkninger, som blå mærker og blødning.

  6. Pas på solen efter din behandling

  Du bør undgå direkte sollys de første 48 timer efter din behandling. Eksponering for sollys i det behandlede område kan medføre rødme omkring injektionsstedet, og det kan medføre at din botox forbrænder hurtigere ud, da den ikke har nået at sætte sig fast i musklen.

  Hvis du ønsker at vide mere om hvad en botox behandling kan gøre for dig, eller er du interesseret i at vide mere om hvad der sker efter botox behandling, er du meget velkommen til at kontakte personaltet hos Klinik Zenit på tlf. +45 26 36 56 46 eller på vores mail info@klinik-zenit.dk.

  Du er også meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation i vores bookingsystem. Her kan vi vejlede og inormere dig omkring hvordan botox vil virke for dig og hvad du kan forvente.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Bh Maj, Kosmetiske sygeplejerske