Botox bekymringsrynke

Botox bekymringsrynke

Mange er generet af de to dybe furer mellem øjenbrynene, som er det vi kalder for bekymringsrynken eller vredesrynken. Er du også træt af, få at vide du ser sur ud, men ikke er det. Så læs med her og se hvad du kan gøre.

Bekymringsrynke

Denne rynke opstår ved gentagende sammentrækninger af musklerne mellem brynene. Det kan for eksempel være når du får sollys i øjnene, sidder meget foran en computerskærm eller når du, som ordet antyder og deraf navnet, bekymrer dig. Når dette sker gentagne gange bliver der over tid gradvist dannet en eller to linjer imellem dine øjenbryn.

Disse rynker sidder centralt i ansigtet og det første vi ser når vi ser et andet menneske, da denne rynke er på linje med øjnene.

Vredesrynken kan få dig til at se sur, – medtaget og sammenbidt ud og få dig til at se ældre ud end du i virkeligheden er.

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  Botox bekymringsrynke

  Med en behandling med botox kan den være med til at reducere eller fjerne linjerne mellem dine bryn, og dit ansigt vil dermed komme til at fremstå mere åbent og imødekommende og samtidigt opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende. En behandling med botox til vredesrynken er selvfølgelig med respekt for dit naturlige udseende og alder. Hvis du er ny i det og aldrig før har prøvet botox, starter vi også altid langsomt ud.

  Der er ingen grund til at få fuld dosis, hvis man ikke ved hvor godt ens muskler tager imod det. Der er bedre at kunne komme til en touch up af ens botox og få lidt mere end man har fået for meget. For botox kan ikke fjernes igen, så skal man vente til det forsvinder af sig selv.

  Du kan forvente maksimal virkninger efter 10-14 dage, og måske allerede begynde at se en virkning 3 dage efter behandling. Det vil sige hvis du skal til en touch up, skal det ske på 14.dagen, for så kan vi der se hvor din botox virker på dig.

  Hvis du godt kunne tænke dig at få fjernet din bekymringsrynker, kan du se vores prisliste og få en ide om hvad det vil koste at blive helt fri for dem.

  Botox i panden

  At få panderynker er helt naturligt i takt med vi bliver ældre. Når vi ældes svækkes elasticiteten gradvist, som betyder at der begynder at opstå fine linjer. Disse fine linjer vil typisk opstå i panden.

  Når man får lavet en behandling i vredesrynken, er det samtidigt også en god ide, at få lavet en behandling med botox i panden, da det er en muskel der trækker opad, og bekymringsrynkens muskel, også kaldet Glabella er en muskel der trækker nedad. Så hvis man også er begyndt at få mimiske vandrette linjer på ens pande er det en god kombinationsbehandling med panden og i glabella. Disse to behandlinger komplimenterer hinanden godt.

  En behandling i panden virker ved, at de muskler som skaber rynkerne i panden slapper af. Behandlingen medvirker til at huden i panden bliver udglattet og linjerne i panden forsvinder uden at du mister din personlige mimik i dit ansigt.

  De vigtigste fordele ved at få en rynkebehandling i vredesrynken og panden er:

  • Du får en glattere hud
  • Du kommer til at se mere oplagt og frisk ud
  • Du får et mere ungdommeligt udseende

  I øjeblikket køre vi 25% på vores rynkebehandlinger og du kan derfor få gode priser på bekymringsrynke.

  Kommer jeg til at se kunstig ud?

  Nej, det gør du ikke. For botox blokerer kun de signaler, som nerverne sender til musklerne i det udvalgte område. Altså den muskel der bliver behandlet, bliver påvirket til ikke at kunne trække sig sammen. Det vil sige hvis du får behandling til vredesrynken har du stadig fuldstændig kontrol over resten af dit ansigt.

   

  Kunne du også tænke dig at blive behandlet eller få en vejledning til dette, kan du kontakte os på kontakt klinik-zenit eller booke en gratis konsultation på: få gratis konsultation.

  Vi glæder os til at se dig!

   

  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop