Den ultimative Botox guide

Botox behandling – Den ultimative guide – 5 gode råd

Den mest populære rynkebehandling i verden er botox, og den genvinder da også mere og mere indpas i Danmark. Og selvom mange er glade for behandlingen er der stadig mange fordomme omkring det i forhold til, at behandlingen er forbundet med mange bivirkninger, at man kan komme til at se unaturlig ud i sit udtryk og miste sin mimik.

Men, men, men – botox er SÅÅÅ meget andet. Læs med her og få den ultimative guide og 5 gode råd.

1. Botox behandling – hvad er Botox?

Botox Vistabel er et lægemiddel, som indeholder et type A toxin. Dette toxin kommer fra Clostridium botulinum bakterien. Toxinet fortyndes meget kraftigt, og kan derefter anvendes til at sprøjte ind i udvalgte ansigtsmuskler med den virkning, at rynker udglattes og i udvalgte muskelgrupper give et løft, som fx øjenbryn, læbekant og mundvige.

Hos Klinik Zenit behandler vi med et æstetisk øjemed, og det er vigtigt for os, at ansigtet efter behandling stadig fremtræder levende og med et ungdommeligt udtryk. Vi tilpasser behandlingen efter kundens personlige ønske, og skaber det bedst mulige resultat ud fra dit udseende.

 

Spørgsmål ?

Bliv kontaktet af Klinik Zenit og få dem besvaret!

   

  2. Kan man se naturlig ud med botox?

  Hos Klinik Zenit går vi meget op i, at man ikke får et overbehandlet og unaturligt udtryk i ansigtet. Vi behandler efter hensigten, at man får et friskere og yngre udseende, og at man efter en behandling faktisk ikke kan se, at man har fået udført en injektionsbehandling. Dette er den perfekte behandling for os, og det vi tilstræber. Derfor tilbyder vi også i Klinik Zenit en gratis touch up, som vi mener er vigtig i forhold til at vi aldring overbehandler, men hellere vil se hvordan dine muskler reagerer og efterfølgende kunne give noget mere hvis der er behov for dette.

  Få et indblik i botox priserne og kom i gang med at få fjernet dine rynker.

  3. Hvad gør en rynkebehandling

  Inden man kan få sin behandling er det lovpligtigt, at man skal til en forundersøgelse hos vores speciallæge, som er fuldstændig gratis og uforpligtende. Til denne forundersøgelse vil du grundigt blive vejledt og informeret om hvad botox er, og hvordan det virker, og hvilke bivirkninger det kan have, således du er bedst mulig klædt på til din behandling.

  Ikke nok med, at behandlingen reducerer eksisterende mimiske rynker, så forebygger det også fremtidige rynker. Det er fordi dine muskler efter en behandling vænner sig til ikke at lave de bevægelser, som gør at mimiske rynker opstår og måske sætter sig. På den måde får du altså også en forebyggende effekt når du får en rynkebehandling i forhold til at få færre rynker jo ældre du bliver, det er jo en slags win-win. Der vil også efter noget tid gå længere tid mellem dine behandlinger, hvis du i starten får behandlingen regelmæssigt. Det er som ovenfor beskrevet fordi du bruger dine muskler i ansigtet mindre, og derfor de ikke opstår.

  4. Rynkebehandling giver en smukkere hud og færre rynker

  En rynkebehandling giver dig et friskt og yngre udseende, og tilmed får man en flottere glød. Vi giver behandlingen med et naturligt udtryk og sørger for, at du ikke vil komme til at se overbehandlet ud.

  Hos os vil vi aldrig give dig for meget, og vi går meget op i, at man altid kan komme til en touch up, hvor vi sammen ser på dit resultat.

  Vi har 25% rabat på alle vores rynkebehandlinger og du kan derfor i øjeblikket få billige botox priser.

  5. Den bedste botox pris

  Den bedste pris får du hos Klinik Zenit. Lige nu kører vi hos klinik Zenit event hver onsdag hvor alle priser er sat ned med 25 %. Det gælder botox priser på alle vores behandlinger.

  Hvis du har lyst til at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en behandling, kan du booke tid direkte på book tid nu eller du kan læse mere om behandling på hvordan fjerner jeg rynker med botox.

  Vi glæder os til at se dig.

  0
   0
   Din Kurv
   Din kurv er tomTilbage til Shop